UVJ - Systems

Ajettavat kaivot

INFO

INFO

INFO

A mallin sadevesikaivo sopii hyvin kun tarvitaan sihtirakenne. Tämä voi olla joko kevyen liikenteen sihti tai ajettava kansisto. Muussa tapauksessa kaivoon on saatavana tavallinen lehtisihti joko ruostumattomasta teräksestä tai muovista.

Suora sadevesikaivo - C

Umpivirtauskaivo - B

Sadevesikaivo - A

Terassikaivo / Käännetyn katon kaivo

INFO

Lisätarvikkeet

INFO

INFO

Kaivotuotantomme sisältää kaikentyyppiset kaivot kuparista sekä haponkestävästä teräksestä. Kaikkiin malleihin on myös saatavana laippa yksikerroskatteesta.


Valmistamme kaikki kaivot asiakkaan toivoman putken pituudella ja halkaisijalla jotta kaivo sopii parhaimmalla mahdollisella tavalla asiakkaan kohteeseen.


INFO

Umpivirtaus saneerauskaivo - B

B malli, elikkä umpivirtauskaivo soveltuu kohteisiin jossa halutaan vetää kokoojaputket vaakasuoraan kattorakenteiden alla. Umpivirtauskaivojen edut ovat pienemmät putkikoot sekä suuremmat virtausnopeudet.

Oikeantyyppisellä saanerauskaivolla umpivirtausjärjestelmän mitoitettu virtausmäärä pysyy alkuperäisellä tasolla. Saaneerauskaivojen käyttö on huomattavasti halvempi vaihtoehto kaivojen vaihtamiseen mikäli katto on muuten hyvässä kunnossa.

Suorat C malliset kaivot soveltuvat hyvin saneerauskaivoiksi ja nämä tehdään aina vanhaan kaivoon sopiviksi sopivalla o-renkaalla. Kaivoon sisältyy lehtisihti ruostumattomasta teräksestä.

Käännetyn katon sihtirakenteeseen kuuluu teleskooppinen rei´itetty korokerengas kevyenliikenteen sihdillä joka soveltuu hyvin parvekkeille, terasseille ja muihin kohteisiin jossa ei ole autoliikennettä. Saatavana myös hiekankerääjä lisävarusteena.

Saatavilla on erityyppisiä ajettavia kansistoja. Kestävyysluokka 40t.

Kaivoihin on saatavilla erityyppisiä lisätarvikkeita Yleisimmät ovat sähkövastukset, kondenssieristykset ja lisälehtisihdit.

Valmistamme sekä avomallisia että putkella olevia ulosheittäjiä kuparista ja ruostumattomasta teräksestä. Ulosheittäjiin on myös mahdollista kiinnittää yksikerroskate.

Ulosheittäjät

INFO

Tuotteet